Fredag

Skön fredag, har vart i stan och nyårshandlat med Louise och Ida. Blev en lunch på gräddhyllan. Fick med mig ett par jeans och strumpbyxor hem. Sen blev det fin matlagning med syrran, finns visst lite matkundskaper i henne också. Senare kom Louise igen och det blev filmmaraton med godis, vi såg jägarna 2 vilken var bra. Men sista filmen (minns ej namn) var det nog bara jag som gillade för Louise åkte hem och syrran somnade. Imorgon är det nyår ser fram emot denna dag. Tror den blir mycket bra. Säger godnatt!

 


virrig torsdag

Mitt humör har väl inte vart på topp de senaste dagarna, därför inte mycket bloggande. Alla vänner åker härifrån och jag är kvar? varför? de suger här hemma! Vill också göra något med mitt liv, men vad? jag vill resa vilket ja va nära på att få göra men det sket sig ( därför inte orkat ta tag i de igen ). Jag vill plugga, jo tack men till vad? ändrar mig konstant. Vill ha ett fast jobb så jag kan flytta hemifrån. Vill helt enkelt hitta mig själv för det är en sak jag inte har gjort än.
(sen överdrev jag väl lite, för alla mina vänner har ju inte åkt. men många)

Jaja, nog deppat för soffan jarlhed. Dax att göra allt till det bästa. Om några dagar är det nyår och så blir det fin middag med härligt folk. Där är jag nöjd, skulle det inte hända något annat efteråt så gör det inte mig något. Visst det hade ju alltid varit ett plus i kanten men nyår är lite överskattat. God mat/dryck, fin dukning och bra folk så blire suveränt bra.

Sen blire NYTT ÅR och NYA MÖJLIGHETER, då ska det sättas fart.


bjuder på en till bild från juldagen med min underbaring
(i och med att ni inte fått så många innan i tidigare inlägg)


Tisdag

Idag tisdag och det innebär tränning ikväll, kan behövas efter all julmat (ne men det ska bli skönt att börja träna igen).

Dagens hiss: Filt med värmeslingor i, kan va de bästa på mycket mycket länge. Jag är väldigt frusen av mig jämt och ständigt så den är underbar. Plus nu i vinter när det är svinkallt i källaren också så passar den in perfekt.

Dagens diss: Dö trött, är nere i en riktigt erica wester period. Behöver dig, det har gått fort och bra de 2 första månaderna men kan säga de blir svårare och svårare. 5 månader återstår, låt de gå fort.



Juldagen

Då är julen över, vi i vår släkt är väldigt traditionella av oss. Kan dra lite kort, på julafton äter vi julfrukost (julskina, smörgås), sen vid lunch äter vi dopp i grytan, sen kollar vi på kalle anka, efter de blire klapputdelning och sist men inte minst julbord. Dagen efter är det trerätters hos mormor då vi får kolsoppa, kött och potatis med risalamalta till efterrätt, sen annandagen är det kalkon hos farmor. Sådär, där har ni min jul.

Men tillbaka till igår då ( juldagen ), började med att ja åkte till kära jossan för lite ost, kex och vin. Vidare till Räkan på förfest sen slutade vi upp på glädje. Kan ju inte säga att det var min roligaste utgång men man kan ju inte alltid ha svinkul. Juldagen är lite överskattad om jag får säga mitt.








Förlåt

Får väl be om ursäkt då för jag inte har bloggat på ett tag, men har inte haft motiveringen till detta nu under julen. Har haft fullt upp med att äta all god mat och umgås med nära och kära. Har inte riktigt haft samma julkänsla iår som alla andra år, vet inte riktigt varför men känns som man blir äldre och då uppskattar man inte allt lika mycket. Men julen har vart jätte bra ändå, maten är precis lika god och alla presenter var perfekta. Är mycket nöjd med detta. Så tackar tusen.


jag och kussen


ja och underbart söta kusinen


Onsdag

Då var det onsdag och endast 3 dagar kvar till julafton. Dagen har bestått av dubbeljobb, först i Tibro sen Skövde! Med mig hem från Skövde fick jag en sjukling, ojojoj det är så synd om henne. Men nu äntligen har jag bäddat ner henne i sängen och sätter själv på en film. Kan ju meddela att vi måste sova med mjukiskläder lättast onepiece för det är sjukt kallt i källaren just nu. Kommer det va såhär i vinter kommer ja ju lätt frysa ihjäl. Jaja allt för mig ciaoooooo

 



Sömnlösnatt

Känner att detta kommer bli en sömnlös natt! Är inte trött för fem öre och inatt sov jag alldeles för många timmar. Så nu sitter jag med syrran i sängen och försöker trötta ut oss själva. Men vi har för mycket energi för tillfället. Får kanske ut och springa en sväng? NEJ, det går ute för jag har så ont i kroppen så ja tror jag dör. Hade fys igår och träning idag, är totalt slutkörd. Jajamen nog om det får sätta på en film. Godnatt på er andra..


As snygga tjejer måste jag erkänna.


The next three days



Grym film


måndag

Precis hemkommen från träningen och jag är helt död! Vi har fysat som aldrig förr, eller som jag vart med på iaf. En sak är helt säker och det är att jag kommer inte komma upp ur sängen imorn så hoppas jag får en ledig dag. Nu närmar sig julen och jag har inte köpt många julklappar än, så det måste hinnas med i veckan. Är det bara jag som inte tycker det känns som julafton på lördag? jaja, får försöka göra så mycket juligt som möjligt nu innan lördag så jag kan få lite julkänsla.  Har ingen bild eller video att bjuda på idag så det här var allt för mig ikväll. Ciaooo


Julfest

Gårdagen blev också en mycket bra dag/kväll. Började med att kolla på hp match där dom vann, sedan vidare hem för att göra sig snabbt iordning för färd till vår tränare Jenny där förfesten började. Efter mycket lek och skratt så var husaren vårt andra stopp där vi hade julbord med föreningen. Där bjöds det på god mat, trevligt folk, allsång och tal. Sista stoppet blev på glädje, det var min sista utgång med Jullan på ett bra tag för snart åker hon upp till sälen. Men som tur var blev det en helt grym kväll med henne som avslutning.









Fredag

I fredags blev det jaccutzi hos kristine med tjejerna som sagt. Vi åt taccos tjötade massa gojja, riktigt mysigt.


Enda bilden från ikväll blev på stackars Ebba som fick sitta kvar själv i slutet och jag kan ju inte påstå att vattnet var allt för varmt.


mys med bästa

Efter en halv arbetsdag så bär det av till Kristines place, där ska det bli mat och lite badande med brudarna. Bilder kommer förmodligen imorn om någon vill ställa upp på kort. Nu dax att leta upp bikini, sen hämta upp julia. ciaoo


utan dina andetag

Det här kan va en av de finaste sångerna jag vet.


Torsdag

Skön dag, körde in syrran till Skövde för körlektion i förmiddags och då passade jag på att köpa lite julklappar. Bland annat till mig själv! Det är faktiskt bra, jag vet vad ja vill ha och nu får jag det. Kanske inte kul med alla paket men med något enstaka sådär gör ju inget. Sen var vi och fikade, handlade lite mat sen vidare och träna lite handboll! Nu sitter ja i soffan utslagen och väntar på att tiden är inne då jag kan sova utan att vakna på natten:)

Såå söt och go, hon gillade verkligen morgonrocken :)


Tack tusen

Tack så hemskt mycket för det återigen underbart fina kortet! Finns bara en som kan göra så fina kort och det är du Madde. Har endel fina kort samlade från dig nu.


peppakaksbak

Måndag idag, jag och Ida tänkte känna på julstämningen lite så vi satte på julmusik på högsta volym och bakade lite peppakakor. Tyckte det gick riktigt bra tillslut iaf, tror inte mamma och Ida kan annat än hålla med mig. Idag har vi även tränat lite handboll, därför ja är klädd som jag är. Jag sprang nämligen mellan peppakaksbaket och packa väskan.

image description
image description
image descriptionimage description


you´re the reason


det jag har och bjuda på just nu, en fin låt


Lyckad kväll

Gårdagen blev riktigt lyckad, mycket god mat och förfest med bästa folket. Tackar Ebba och Julia för goda avskedsmiddagen. Mycket skratt och lekar bra musik sen splittrades vi upp lite så jag, Bea och Julia hamnade på bogrens för att sedan avsluta kvällen på glädje. Kan inte säga mer än att kvällen var helt perfekt så tack alla töser.




bjuder på bogrensbilden, vet inte rikitgt vad jag håller på med.


Avskedsfest

Då blir det middag för Julia och Ebba sen utgång! Skål..


La Fondell

Då får man väl bara gratta Amanda Fondell, inte för jag tyckte hon skulle vinna för jag gillar verkligen Robin. Ryser bara han öppnar munnen, men Fondell är ju inte helt fy skam så stort grattis till henne.


Klart

Då var lucian över, gick bättre än jag trott! Plus att det sägs att det var bästa luciatåget på många år. Nu fortsätter kvällen med idol och handbollsmys med paulina!


Lucia

Vaknade jätte tidigt idag och var hur pigg som hellst, just denna dag jag är ledig och verkligen skulle få sova ut, just denna dag skulle jag då vara pigg. Men gick upp nån timma sen la mig i soffan då jag somnade om. Fullspäckad dag förövrigt har vart och lunchat med älskade syster, har varit och handlat åt mamma och lite dricka tills ikväll och imorgon även vart med minsta syrran hos tandläkaren. Nu inväntar även lucia med handbollen, kan väl inte påstå att det är det roligaste men måste ju som jag sagt tidigare ställa upp. Har samling om en timma och insåg för en halvtimma sedan att jag inte har nått lucialinne, haha är detta typiskt mig. Men som tur är har jag världens bästa mamma och värninna till mamma så dom har fixat och donat. Allt för att jag ska få vara med på den underbart roliga lucia. Jag kan inte ens låtarna, men det vet jag att inte Paulina Malek heller kan så vi får väl göra vårt bästa. Ne nu måste jag skynda mig. Ciaoooo


Dubbelt

Dubbelt upp idag, först jobb i tibro några timmar sen skövde. Är hur trött som hellst, är inte van att sysselsätta mig så här mycket nu för tiden. Men måste börja så en god start på vägen.

Juletiderna börjar ju närma sig och julstämningen kommer allt mer och mer. På fredag har vi lucia med handbollen. Har väl aldrig tyckt att det är höjdpunkten om året direkt men måste ju ställa upp.  Alla pratar även om julklappar hiit och julklappar dit, är det bara jag som jämt är ute i sista minuten och köper mina? jaja har inte så mycket mer att säga ikväll. God natt


where have you been

Rihanna gör det igen, hela hennes nya platta "talk that talk" är ju hel grym.


och där vill jag ha helg igen, blir så otroligt partysugen när jag hör denna specielt danssugen. go crazy


Go dag

Idag har varit en mycket skön dag, har verkligen sovit ut och förmodligen ikapp alla timmar jag missade i helgen. Sen kom pappa och hämtade mig och syrran för lite mys i karlsborg hos honom. Det första jag såg när jag kom in var en midsommarstång i ena blomman. Då förstod jag att han menade allvar när han har bett om hjälp med pyntningen. Jag kan själv tycka att jag och ida lyckades lite iaf, vi ska ju trots allt fira jul här iår. Vi har även kollat på handbolls vm och lagat mat. Nu sitter vi och ska kolla på "one day". ciaoo


All cred till han



Det finns så elaka människor där ute, fattar inte vad man tjänar på att vara elak mot någon? Ingen är bättre än någon annan. Alla förtjänar det bästa, alla har samma rättigheter. Vi vet att livet är orättvist på många sätt, men på detta sätt ska väl inte vara behövligt? Ingen förtjänar att bli mobbad. Den som e mobbad är mycket bättre än er mobbare!


Bildbomb










Underbart

Hemkommen från en underbar resa i stockholm med otroligt fina vänner.

På ett sätt gillar jag inte stockholm, det är alldeles för stort och opersonligt. Skulle säkert lära mig tycka om det men jag får panik på allt folk som knuffas är otrevliga. Självklart finns det väl trevliga typer med men. Resan började med att jag och Kristine åker vilse i storstan, vi virrade runt som yra höns och när vi väl hittar rätt klart det inte finns en enda parkering så vi får virra vidare. Tillslut kom vi fram och då väntade 3 rätters och idol med lite alkohol. Lördagen bestod av lite shopping, matlagning, alkohol och Cafe Opera, denna kväll slutar upp 7 på morgonen då vi somnar tillbaka i lägenheten. En sammanfattning av helgen, god mat, god dricka, härliga vänner, mycket skratt, pubhäng och som sagt Cafe Opera.


här bjuder jag på en bild, resten kommer in imorgon :)


off to stockholm


Hörs på söndag


stockholmo

Som sagt, i eftermiddag åker jag och Kristine till Stocholm där Ebba,Julia och Bea redan är. Ryktas även om att det blir tre rätters när vi kommer upp, det tror jag vi behöver när vi suttit i bil i 4 timmar. Ebbas familj har en lägenhet som vi ska bo i och som vi ska shoppa och dricka och äta gott. Känner på mig att det kommer bli en bra helg, komma ifrån vardagen. För i här hemma är det ju samma visa varje vecka, på veckodagarna jobbar alla sen fredag är det mys och på lördag är det utgång antingen bogrens eller glädje. Inte för jag tycker det på något sätt är tråkigt men kan va kul med lite förändring :) inte sant ??


jag och kristine :)


RSS 2.0