Lördags

Förpärla med härliga tjejer hos Lisen :) Fuck marry kill gjorde kvällen! Sen drog vi vidare till glädje vilket avslutade det mycket bra.

 

 


16 days left


Dance again



Gryyyyyyyyyyym


Bilder från senaste

image description

image description

image description

image description

image description

image description

image description


Tibro-Karlsborg

Måste vara något allvarligt fel på mig och Erica, vi bestämde oss för att gå från tibro till karlsborg. Tog oss 6 timmar totalt vilket faktiskt var bra, vi hade paus i en timma ungefär. Trodde inte jag skulle klara hela vägen, hade planerat att jag skulle vara död i mölltorp och då ta bussen sista biten. Men i ericas tempo flög vi fram och det gick hur bra som hellst tills vi såg karlsborg. Då blev det riktigt tungt och sista biten kändes det som jag skulle ramla ihop, bena skakade och jag skulle kunna betala hur mycket som hellst för att få skjuts sista biten men hepp. Vi skulle klara hela vägen, när vi väl var framme kom all värk. Jag kunde inte röra mig, kändes som jag var stelopererad. Kunde inte röra mig (helt okrydd), så blev det 2 dagar efteråt med. Tror jag kankse gick ut lite för hårt. MEN nu är de gjort och vi klarade det :D
En sak kan jag säga att jag kommer aldrig mer gå så långt. NEVER!!!
men det var en upplevelse


Sommarplåga..


tunisien baby

Jag är så jävla klantig, har sett fram emot summerburst sjukt jävla mycket och så bokar jag tunisien samma datum!!!!! HUR JÄVLA KLANTIG FÅR MAN VA... så trött på mig själv ibland. Men men var väl inte meningen att jag skulle dit iår.. Får sola och bada gärnet istället.
Har varit sjukt alldeles för länge nu, börjar tröttna rejält så nu leker jag att jag är frisk och beger mig till skövde för fika och mys.






RSS 2.0