Bildbomb från helgen.












en helt vanlig söndag



01.00....
inga ord för oss


Torsdag

Regnigt och tråkigt väder idag så varför inte passa på att baka lite? Jo snickerskaka fick det bli men först storhandling med min partner. Det har förövrigt öppnat en ny klädesbutik i tibro "family house". Jag blev förvånad, för de va en stor bra butik med unga snygga butiksbiträden. Fanns nått till alla. Vad händer med tibro nu elle?? Nog om se nu ska vi fiiiika:)))


Onsdag

Idag vill jag inte jobba idag vill jag bo på bikbok som har halva priset på allt i Skövde. Men bara inse att jag inte kommer hinna och tänka att jag sparade dom pengarna istället. Nu lunch.....


Spadag

Gårdagen spenderades i Skövde med efterlängtade tjejgänget sen hem med två grabbs och körde filmkväll! Mycket bra dag.
Idag har jag Erica och Ida vart på spa vilket var underbart skönt, åt middag och sen for vi hem. Nu ligger jag helt död i sängen och väntar på att erran ska borst färdigt gaddarna så vi kan släng på en rulle. Imorn blire hard work work! Ciaoooooo


Fredag,Lördag

I fredags skulle vi egentligen haft lite grillfest men vädret svek oss ordentligt så fick bli lite partykväll istället. Kvällen började med otroligt härliga tjejer och massa lekar och slutade med nattgympa, vilket innebar nedrans träningsvärk när jag vaknade upp på lördagen. Efter 3 timmars sömn så var det bara upp och städa iordning på allt sen deckade jag och Erica i soffan där vi inte kom upp ifrån förns närmare 16.00 för då var de dax att göra sig iordning på nytt. Var lite tvek om jag skulle orka en till utgång men efter några om och men så slutade det med skövde ändå.



från fredags




från lördags


20årsmiddag

På påskafton hade vi middag på glädje med gött folk. Var riktigt trevligt faktiskt, maten var god och glädje bjöd på mycket bra fest därefter. Toppennöjd, hade svinkuuuul! Tack alla inblandade!



image description

 


Walle 1år

Min älskade kusin fyllde 1 år i påskas, vilket vi va nere och firade lite smått! Han är så otroligt söt, så mycket kärlek jag fick av han har jag inte fått på länge.


Onsdag

Ojoj, dödssjuka som vi var somnade vi runt 22. Vaknade 12 timmar senare, nu har vi vart uppe och gått 5an i rakås. Ska bli hurtig nu.... Kom hem precis ska byta lite kläder m.m i och med att jag återigen bor med erran mer eller mindre. Nu klar med de ska ja iväg med mamma och sola sen fixa lite, hem duscha, sen vidare till stan då de blir fika hos Lisen :) Tjaaaaoooooooo

image description

Ericas väl valda ord


dödssjuka

Jag och erran är dödssjuka, hon står för snuvan och jag står för halsen (hostarsomengalning)! Så nu kryper vi tillbaks till sängen och slänger på en rulle.


Woopwooop

Har inte haft tid att blogga, har vettigare liv än så tydligen. I början av veckan kom gullan hem och min bestiz kom hem, jag skulle egentligen hämtat henne på flygplatsen 12 maj. Men så i torsdags morse 05.30 vaknar jag upp av att hon står vid min sängkant. Jag trodde jag drömde så ja gnuggade ögonen ett antal gånger och drog täcket över huvudet m.m. Men jag drömde inte, min andra tanke var "Shit nu har jag glömt att hämtat henne". Men så kollade jag datum och det stämde inte. Hon hade helt enkelt lurat skjortan av mig och kom hem en månad tidigare vilket jag blev överlycklig av. Hann åka till henne 4 gånger redan under första dagen.

Hänt lite allt möjligt, haft 20 års middag på glädje förra lördagen vilket var dundermysigt. Har jobbat hela veckan. Nu i fredags hade vi myskväll hemma och igår blev det partyy nu när både erica och julia har kommit hem. Svin kul förfest sen drog hälften till mec och hälften till stan. Jag åkte till mec vilket blev grymt pga bra dj. Har träningsväk i hela kroppen, dansade nog ut allt jag hade.

EPIC, ILOVEHOUSE







Blev väldigt lika tillslut. Utan att veta om


Last Day

Då var sista dagen gjord för imorgon far vi hem igen. Återigen en dag med strålande sol, enda nackdelen är väl att det är så fruktansvärt kallt i poolen och havet. Hade vart skönt att kunna bada utan att man blir en isbit. Nu ikväll blire god mat och lite vin sen bara njuta av sista kvällen :)




RSS 2.0