Chillidill

Skön dag sov verkligen ut idag. Eller ja va ju uppe redan vid halv 7 för att skjutsa pappsen till jobbet för att jag själv skulle få låna bilen deklart! Men somnade om stenhårt i syrrans säng. Men när ja vaknade var det snabba puckar och fixa mig för en tripp till Skövde! Fika med nettan next, var lika mysigt som vanligt och nu efter ett antal timmars mys så ligger vi i sängen och har precis kollat klart en film "the butterfly effect" bra film så den rekommenderar jag! Nu blire sovtajm ciaaaaao:)


sis


du e grym!


Grattis pappsen

Stoooort grattis pappsen, ett år närmare gubbe. Det känns väl bra ? ;) Din present kommer, vi är bara lite sena på den fronten ( som vanligt) men den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge eller hur ?
Ja vet att det var igår du fyllde, va ju och firade dig. Men hade inte tid för ett inlägg igår :)



Mys kväll

Då blire myskväll för systrarna jarlhed då :) Massa filmer på lager samt tee, smörgås, godis och tända ljus! Hemmakvällar är underskattat.






Middag med Erica

Happ då är det sista måltiden och natten med my wingman, för imorn lämnar hon sverige! Känns väl sisådär men den här bilden är till dig erran!


Nej för guds skulle jag hoppas du kommer få din livs resa :) Vi ses ju när du kommer hem igen och vad mycket vi ska ha och prata om då! Kommer bli skitkul, sen finns ju alltid skype:)

STOR puss på dig
(as tack, kult på resturangen, tack själv,vilka jävla armar du har, gråt i min hand, ska vi ta en cigg, sov räv, attraktion, roadtrips med mera med mera) Skulle kunna sitta timvis och rabbla upp massa!
HA DE BÄST BÄSTIS


Bildbomb

Bilder från Ida&Louises 18års fest














Vår fina present :) 18 smågrejer!


Flytt

Jag önskar att jag kunde säga att det var jag själv som skulle fytta men så bra är det tyvärr inte den här gången, utan det är "my wingman" som ska förflytta sig!
Nu idag hjälpte jag henne att flytta hennes grejer från pappa till mamma och på söndag flyttar hon till Nya Zeeland och stannar där i ett halvår. Känns sådäär alltså men 6/7 månader går väl fort? elle.. Hoppas det iaf.

Men färdigbärt för idag och nu sitter vi och väntar på pizzan, den är vi värda!
Ciaooo


RSS 2.0