Molnig dag

Men vi gråter inte för det, vi gör det bästa av situationen och myser ner oss i filtar och en dator ute. Blir förmodligen filmmaraton med svenskt godis idag. Vila huden lite, kan ju inte påstå att man fått för mycket färg asså, förutom lisen som är svart året runt. Lite avundsjuk tjej här jaaaap. Men ska inte klaga för mycket för det är så himlans skönt att vara ifrån allt hemma. Plus i knten är ju faktiskt att vi har haft jätte bra väder fram tills idag. Vill inte åka hem om 2 dagar, vill va kvar i värmen. Men kan ju glädja mig åt att jag och Erica åker ju om några månader utomlands igen. Så det är nästa att se fram emot :)

image description


Guess who

Jag ska bara börja detta inlägg med att säga att jag haaatar detta internet som är i spanien!! jag skrev seriöst ett grymt inlägg ( okej, lite kryddat ) men det var lååångt! och sen när jag skulle publicera dog internet..... fuck mother fuck fast med stora bokstäver!!! jaja, nu sitter vi i soffan och kollar på Let's dance samtidigt som bästa fithoff sitter och pillar mig i håret. Grymt skönt!! jag lovar du som är kille och läser detta inlägg (hoppas på gud att de inte är allt för många killar som läser bloggar) kommer ha det gött ifall du börjar träffa fitchoff för vilka kli naglar hon är..... de är nästan så man skulle kunna anställa henne för 200kr i timmen.

Idag har vi vilketfall legat i solen till typ 17 sen grillade vi hamburgare till middag och sen det bästa.... jordgubbar och vit choklad till efterrätt.. mmmmmmm!! kittlas dödskönt i kistan :)

Nu kommer det till det bästa "guess who" den som gissar rätt får sin blogg länkad i nästa inlägg.......



Spain

Underbart!
Mellan 28-35 grader och klarblå himmel har vi haft sen vi kom hit och det klagar vi inte på, heeeeee! Hoppas det fortsätter resten av veckan också. Bara massa godsaker hela tiden, livet leker. Blir ju inte sämre av att jag är här med grymma vänner. Till och med badat har vi gjort, dock jävligt kallt men svalkande och med Lisen som kock har vi ätit hur god mat som hellst, kristine står för grillning och jag håller mig till salladen! Nu sitter vi i kvällssolen och smälter maten. UNDERBART!!!!

Imorgon väntas shopping och övermorgon stranden.
SAKNAR DOCK MIN ANDRA HALVA (sis)


Partylördag

Första dagen på länge jag verkligen kunde sova ut. Igår invigde vi grillningen för iår, bara älskar lukten av grillat och solen som ligger på. Nu är det bannimig vår som jag längtat. Idag består dagen av packning i och med att vi lämnar sverige för en vecka. Då vi ska roa oss i spanien som nu har ändrar väder, nu ska det vara toppen fint hela veckan. Hoppas innerligt att det stämmer. Ikväll väntas även lite festligheter :)



weekend

Då var de jobb som gäller efter 3 timmars sömn typ, men klagar inte så mycket för de för det är underbart väder och mestadels av dagen ska spenderas ute. Tanken av att på söndag far vi iväg till spanien med gör det mycket enklare. Inte för det varit världens bästa väder där nere ( översvämningar och målnigt ). Men hoppas de e över snarast och solen tittar fram. Som sagt, en jobbdag, en partydag, en halv bakisdag sen semester. UNDERBART!


Happyday

Uppe med tuppen idag. Fast det är ju endast för Lisen är morgonpiggaste människan jag känner. Men det kan ju va skönt det med ibland, nu blir det iväg och jobba.



Underbar helg :)

Bästa helgen på länge! I fredags var vi ett gäng tjejer hemma här och bara myste med flötmat, godis, kaffe. På lördag var det Karlstad som gällde med laget och därifrån åkte vi som vinnare vilket vi firade med utgång på kvällen. Otrolig rolig förfest med laget, det tackar vi för:) sen avslutades kvällen på glädje där det bjöds på fet musik, mycket dans och skratt. Dansade så mycket så vaknade upp hos Lisen som ett enda stort blåmärke. Kunde knappt stå, men de var det värt. Söndagen tillbringades med Lisen, en chilldag med bra väder! ALLTSÅ TOPPENHELG :)


Lite najs


bildbomb

lite bilder förgående vecka...


sweeetday

Ingen dator = inget bloggande, i och med att bloggappen på mobilen inte verkar vilja att jag ska kunna blogga ändå. Men kan säga att jag mår bra och livet bara leker, ikväll ska ja in till stan och mysa. Så peace out!


feet


my suneshine



Tack för idag, du är/var min medicin. Fast de va den orken jag hade så nu deckar jag. ciaooo


Big love




ingen lust

ingen lust att blogga på ett tag. inget och skriva. håller nog upp till helgen iaf. hoppas ni inte blir för arga!

RSS 2.0