Still sick

Värre förkyldning idag. Tackar jag inte för, har vart stendöd och bara legat i sängen och kollat filmer. Men får myror i byxan så kände att nått måste hittas på. Så åker in och äter lite mat och kollar handboll med kristine :)



Something borrowed

Mycket bra och sevärd film.




ögongodis


sick

Neeeej, håller jag på att bli sjuk? Svar, jag tror detta. Vill inte, orkar inte med halsont täppt näsa m.m. Kommer väl bli dundersjuk precis lagom till helgen, min vanliga tur i så fall. Får bli en otroligt lugn vecka måste ju va frisk till helgen när tjejerna kommer hem. Ledig måndag och hade tänkt att få mycket gjort idag men jag ändrar mina planer så de får vänta. Idag blir en ro om mig självdag í sängen med tee, alvedon, nässpray och filmer istället.


Bildbomb


Bakishäng med en död tjej. Man skulle kunna tro "vad hände igår"?


Fick i sig mycket mat annars.


Partylördag

Nu sitter jag helt klar, eller nästan det är bara kläderna jag inte är säker på! Men just nu väntar jag på Kristine som kommer när som och hämtar upp mig. Vi ska laga mat och dricka vin hos Lisen sen vidare till pitchers. Have a nice evening, för det ska ja ha:) ciaoooo


Tyler Ward

Han gör grymma covers, det är han jag somnar gott till varje kväll.


Godmorgon sunshines


Underbar morgon, fint väder. Nu blir det systemet och sen smått göra sig iordning :) let´s dance.


Avicii

Är det någon som är sugen på en avicii biljett. 2 mars 22.00 i stockholm plats: dansgolv. Hör av er!


Spain

Har jag glömt att berätta att vi har bokat resa till underbara spanien ? Jag Kristine och Lisen drar iväg den 25e mars, bort från denna kalla tråkiga håla. Vi ska bara äta och dricka massa gott och naturligtvis sola och bada om vädret är med oss. Det ska bli så otrooooligt göttt och skönt att ha nått och se fram emot, det gör vardagen och jobbet mycket enklare.


Här var väl inte vädret med oss riktigt. Eller jo på dagarna men blev kallt på kvällen. Men var otroligt mysigt och bra resa ändå!


Epic



Säger bara lördag, vecko höjdpunkten. Vill dansaaa.
02.17 njut


Hur snygga


Döööö snygga


Next weekend

Om jag längtar till nästa helg, då kommer Josse hem från Norge och Julia, Ebba hem från Sälen. Då blire inga lugna stunder kan jag lova.

 
MeandmyJullan


wrong

Mitt största fobi är ju fötter som många av er kankse redan vet. Det är verkligen de äckligaste jag vet, dom kan få mig att börja gråta. Ni tror inte jag får problem med just mina fötter då ? Dom domnar bort titt som tätt hela tiden och enda sättet och väcka dom är att massera. Det blir ju jag själv som måste göra det och kan va de värsta. Jag vet nu tänker ni (men det är ju mina egna fötter) och jag vet, det är mina egna fötter men kan inte råför det.

om jag inte hade hatat fötter så mycket hade ni fått en bild på ett par.
och nu kan ni ju anteckna om detta oerhört intressanta inlägg men var bara tvyngen och skriva av mig.


what doesn´t kill u makes u stronger

Jag älskar barn, det gör jag verkligen. Men dom tar verkligen energi, suger ut allt man har. Kan säga är helt dödens idag också och just nu kan jag inte förstå hur jag ska orka ta mig till träningen och träna i 2 timmar. Men det är så jävla gött efteråt så får bara ta sig i kragen och pallra sig dit. Brukar alltid ordna sig när man väl är på plats. Jaja, jag skulle kunna göra allt för att få en hel ledig dag då jag bara ska ligga i soffan med mjukiskläder, toffs rätt på huvudet och äta massssvis med gotttigt och ha filmmaraton. ciaooo


Ge mig sommar, sommarkvällar.


Monday

Måndag och jobbat hela dan :) hemma nu och kan inte påstå att jag har mycket krafter kvar. Skulle kunna gå och lägga mig nu men måste ju se handbollen ikväll! Inte konstigt att jag är trött heller sov typ 3 timmar i natt. För övrigt har min dator kollapsat, vi har aldrig riktigt varit vänner men nu har den dansat sin sista vals. Dax att köpa ny? Apple? Hmm...



True


Nitar


Lördag

Igår var en bra dag/kväll. Startade upp hos pappa som gjorde våfflor till frukost, åkte på kalas för lillasyster och åt god mat. Kollade lite av handbollen som väl va dagens diss, orkar inte förklara (ni som såg den förstår vad jag menar). Sen var det bara att fixa sig och vidare in till Skövde där Lisen hade gjort färdigt maten och det blev dans, sång, tjejprat. Kvällen slutade upp på Glädje som var riktigt grymt igår, skakade loss ordentligt kan jag meddela. Fan vad kul det är.


Jag och min underbara gosing




IMFANCY


Sjukt snygg brud, en av favoritbloggarna just nu. Består dock endast av bilder (men underbara bilder)
IMFANCY.blogg.se


Sjukt taggad för helg


Det sprätter inom mig, vill bara gå bananaaaaaas!!
Lördag och dansgolvet är mitt, hej hooo let´s gooooo


Helg

Långhelg:) helt underbart. Dagen har bestått av jobb och kalas! STORT GRATTIS till min underbara minsting lillasyster. Hela 13 år, du som är så snäll och oskyldig! Ska bli intressant att följa dig pluttan:) nu blir det film för fulla muggar. Ciaooo


stronger

Vad bara några få enkla ord kan få en på så bra humör. Behövs inte mycket för att göra en människa glad egentligen.

Idag har vart en sådandär dag om jag får säga mitt, stressigt och bittert har det vart. På det hittade jag inte min mobil när jag väl skulle åka till jobbet, hittar den tillslut i frysen där den måste legat i alla fall en kvart. (fråga mig inte hur den kom dit ) Den krongla och hade sig men den dog inte helt. Bara alla kontakter m.m försvann ur telefonen! Skit kul.  Sen nu ikväll har jag suttit och fixat,donat med låtar till mobilen/bilen då lägger datan av helt och hållet.  Min vanliga lyckodag. Tackar för mig och kryper ner till en film på tv istället.
Hoppas på bättre lycka imorn :) PUSS


hitta en gammal bild på mig och syster för exakt ett år sedan


haha

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta just nu. Skadad hit skadad dit, blir sjuk på de får ont igen. Jag är inte gjord till att idrotta. Men fanken vad kul det är, lagkänslan kan vara bland de bästa. Kommer fortsätta träna tills jag blir skadad eller sjuk så jag blir invalido PUNKT och slut. Nu ska jag lyda min vän kristines råd, kolla på One Day och gråta floder. Nattinatt :):)


one week later

Gör ett litet snabbt inlägg nu medans jag har orken uppe. Har väl inte haft turveckan med mig utan har legat i migrän, sen kom magsjukan på de också. Fy fan för magsjuka, kan va de värsta jag vet. Nog för att jag är liten från början och jag har ju inget att ta av det blir ju inte bättre när jag blir av med det jag väl har. Jag är inte byggd för att få influensan, jag är på bättringsvägen nu i alla fall. Efter idag är det bara och starta om igen :) nemas problemas, det är inte förns man mått riktigt dåligt och blir frisk man förstår hur bra man mår och har det egentligen. Pussar och kramar ciaoo


Lördag

Lördag idag, känns som söndag redan! Kändes som söndag igår med. Nya året har börjat och dagarna rasar iväg. Inget speciellt har väl hänt, blev en spontanutgång i torsdags med Bea efter jobbet och kvällen avslutades med ett vm guld för ishockygrabbarna. Idag blir det match som gäller så får vi se vart kvällen leder mig. Ciaoo


Nyårs bilder

Bästa nyår på länge, hade inte förväntat mig så mycket detta året var nog därför det blev så bra. Först åkte jag och syrran till Louise och badade jacuzzi och göttade oss sen vidare till Evelina och åt trerätters och spelade spel ett gott gäng. Slutade upp hos Mårten och Julia där det inte var sämre, alla va på gång och ingen satt ner under hela kvällen typ. Alla va sjukt taggade och de va svin kul hela kvällen.
















vi bjud på minerna


år 2011

shit, detta året har gått fort. ett väldigt händelserikt år.

I början av året åkte vi lite spontant till Spanien till Kristines hus



Vi firade påsken lite tidigare för jag och ida skulle inte va hemma den helgen



För dom ringde in mig från handbollen och frågade om jag ville ställa upp och spela cup i Danmark så då for vi dit påskhelgen.



 
Denna helg slutade inte upp lika bra som den började, kom hem med denna goding, lyckstolpen var inte min vän sista kvällen.



Våran underbara kusin Walle kom även till denna våren



Sen for vi iväg till cypern ett helt tjejgäng. Kan vara en bland de roligaste resor.


Jag och min bästa rumkompis <3





Mötte ju min nya wingman som jag spenderade hela sommaren med



mysiga vår/sommar kvällar





Sen åkte jag och erica iväg på en liten roadtripp över midsommar



Vi hamna i alingsås på midsommar och halmstad dagen efter.

Sen var de Peace and Love






Sen blev det mycket bad i djäknesundet



Vi åkte till liseberg



Sen blev det kräftskiva med släkten i slutet av sommaren (fotograf erica)



Sen åkte jag, erica och charlie till Kreta





Sen blev det lite festande sista delen av året.





18 års fest för ida och louise



Avskedsfest för erica



sen var vi på rihanna i början av november



Vi åkte till stockholm några brudar, hamnade tillslut på café opera




Sen avskedsfest för ebba och julia



Lucia med handbollen



Julfest med föreningen



Juldagen



Nyårskorten kommer imorgon :)


RSS 2.0