världens bästa

Jag har nog världens bästa vän. Erica Wester blir tillägnad årets vän, känns helt okej eller? Hon åkte ju som sagt till andra sidan jorden för ett tag sedan och idag fick jag ett paket från henne. Även fast hon är på andra sidan jorden fixade hon en 20 års paket till mig. Hur söt är inte hon eller, hon hade till och med fixat allt innan hon ens åkte. Fick först ett gulligt brev och en skiva med alla våra låtar, hon har verkligen lyckats pricka in alla våra minnen. Sen fick jag självklart coca cola och redbull, det är ju en självklarhet. Nu är allt nästan fullbordat här hemma, allt förutom Erica själv <3




Tårta


20 år senare

Då bär det snart av till jobbet. Har vart uppe sen 6/7 imorses och det kan jag säga är inte vanligt, så somnade som en stock när mormor och morfar hade åkt hem runt 12. Det är så skönt att sova, jag älskar att sova, kan va nått bland det bästa jag vet! ( lite tråkigt liv jag måste ha ) Ne då mitt liv är underbart och har vart det mer eller mindre i hela 20 år. Nu blir det tårta. ciaoooo


Min dag

Grattis på min egna 20 års dag:) skönt att äntligen nått över 20 strecket. Men om några år kan det stanna upp. Förevigt ung ? Ne men min födelsedag ska spenderas på jobb i eftermiddag/ kväll, missar min match pga det. Men kanske hinner hem till sista 10 vi får se.


Min dag


Gosebjörn

Hur bra är inte Robin eller, han ser ut som en riktigt krambjörn! Han har ju verkligen inte Bard på sin sida och när han får kritik av Bard så vill man krama Robin ännu mer :) Bara jag som är lite småkär i han ?


Lördag, Söndag

I lördags var det jobb som gällde 10 timmars pass! 12-22 sen slutade kvällen upp på glädje. Mina ben, uppifrån och ner värkte så jag trodde jag skulle dö på vägen hem. Är väl inte van att stå upp så länge.
 
Ingen sovmorgon i söndags heller, nepp då var det adventsfrukost med mamma, moster, kusin och syrran. Alltid lika mysigt, sen var det dax för lite kalas för mig. Fyller ju år imorn den 29 egentligen men hinner inte bli firad då så fick bli denna dag. Men dagen var inte slut där utan den hade bara börjat för halv 2 hade vi samling och det bar iväg till karlskoga för match. Vi vann tillslut med 26-19, var en grym match. Denna kväll avslutades på donken med laget.


Lugn helg

Denna helg blir lugn och vit på alla sätt och vis! Ingen utgång på schemat för ikväll blire främmat, imorn jobbdag, söndag gameday. Okej den kanske inte blir så lugn men den blir vit i alla fall :) Nu är jag precis hemkommen från fritids och ska åka ut och köpa mig en stor godispåse, krypa ner i mjukisoutfitten, sen blir det mys till idol. Hoppas Jullan kommer över så man kan snacka av sig lite gojja.
Talk to you later...


Det här får vänta tills nästa helg då det bär av till Stockholm


Avicii





WOOPWOOP, då drar jag och Linda på Avicii i Stockholm den 2/3
Ännu nått och se fram mot...


Onsdag

Onsdagsmys med nathalie var inte fel. Vi gjorde cesarsallad och kollade på Dumma Mig, samtidigt som vi smed planer. Vad för planer tänkter jag inte säga än, det får vänta men det kommer bli grymt det är en sak som är säker. Säger bara glitter och glamour.


bild från 08


tomorrowland

Säger bara peace and love släng er i väggen! Jag vill åka till Belgien 27-29 juli 2012, jag vill åka på Tomorrowland. Sjukt ballt vore det iaf, ja ryser vill bara gå bananas med alla andra där!


Super base

3.25 börjar sophia ( söta ungen ) sjunga! Hur ballt, haha skön!


Uppe med tuppen

Oj så här tidigt har jag inte gått upp på väldans länge, gick till och med upp för en timma sedan! göra minsta syster sällskap vid frukostbordet. Vilken snäll syster jag är. Ne men nu har hon pyst iväg och jag lägger mig väl återigen i sängen och kollar på nån film eller lite criminal minds. talk to you later



Talk That Talk

Då har hon släppt ett nytt album. Finns faktiskt endel bra låter på den men kommer väl älska alla när man lyssnat på dom ett antal gånger :) Rihanna är en klass för sig, älskar allt som har med henne att göra!





Gose

Gosegrisar då:) kom upp efter städat nerevåningen så låg dessa godingar och sov så sött! En sjukling till syster och en trött hund!


Idol

Vad ska man säga mer om idol? nu har en av de bästa sångerska åkt ut. Amanda P var ju alla fredags höjdpunkter. Jag tycker helt klart att Moa skulle åkt, ja vet att hennes andra låt var grym. Men hon är ingen idol, ingen som Amanda.


grym och sjukt snygg


Måndag

Precis hemkommen från hallen, har kollar på träningen i och med ja missa den pga jobb. Men pengar måste ju som sagt in, så får träna extra hårt imorn istället. Snart blir det pannkakor med sylt och grädde sen får kvällen avslutas med "ensam mamma söker" och en film med syrran! Ciaoooo


Saturday

Rolig kväll igår då man fick träffa många många vänner som man inte sett på ett tag :) Förfesten stod räkan för och resten av kvällen stod glädje för =) mycket dricka vilket visade sig idag då jag sov till halv 2, det var längesedan det hände mig kan jag säga. Som tur va pratade jag med julia och berättade om min ångest av att vakna så sent då det visade sig att hon sovit lika länge! Så idag blir en rötdag, orkar inte röra mig en meter från min säng, möjligtvis till tv lite senare men inte längre. Ciaooo



Två från igår och två från idag
Mår väl som jag förtjänar antar jag, syns tydligt


Säljs

Har alltid haft 37 på skot, hur kan det nu komma sig att inte 37 passar. Hur arg blev jag inte nu!
Dessa skor säljs 299 kr, inte använda en enda gång. Passar dig som har 36, 36,5 kan jag tänka mig. Sjukt snygga i verkligheten också!
image description


myskväll

Då bär det av mot skövde för en lugn kväll med god mat, gott sällskap och idol tittande. Behövligt känner jag, får vila upp sig inför morgondagen.


Gammal bild från maj -10


Tack

Haha tack för fina inlägg, vet ju att erica skrev det första men de andra om livet har jag bara en liten annig om vem det skulle kunna vara! Inte riktigt min stil och bli så ljup. Nu ska jag iväg med syrran på lite äventyr :) ciaoooo


Livet

Vad vore livet utan en mening?
Meningen bestämmer stämningen i livet och meningen styr livet i det förflytna.
Om en blomma utveckals så blir den fin.
Om en fin blomma inte utveckals blir den ful, det är vell rätt logiskt?
För vad vore livet utan en blomma i varje hand. livet suck...
Fast nu skojja jag bara.. livet är undertbart med en blomma i handen.
helst ska det vara en ros för den lockar killar av den femenina sidan.. och det uppskattas för dom brukar vara känsliga och omtänksamma :)

 Nu avslutar jag detta blogginlägg med en puss från´mig till dig.. Vem du du är:)

finns bara en som du..

Du är ju för underbar, även fast inte allt kankse stämmde fullt ut i förra inlägget så är du för bra. Jag saknar Erica sjukt mycket med.

Sitter hemma vid käksbordet för tillfället med lite te, bullar och godis. Hade tänkt att gå och lägga mig i tid idag, är helt slut efter dagens träning.. Men självklart ska något komma ivägen och just ikväll ska min kära syster ut och har lite förpärla hemma. Så blir bara att vänta tills de drar vidare till skövde :)

17-11-11 wingman

Hej och varmt välkomna ska ni vara till Sofias blogg. Sofia som är 19 jordsnurr bedriver denna blogg helt själv, då hennes schema oftast är väldigt fullbelagt pga hennes hektiska dagar tänkte jag hjälpa hennes på traven. Hon har ca 90 besökare om dagen, men en gång var hon uppe i hela 220 besökare på en och samma dag. Kanonbra jobbat! På sin fritid ägnar hon sig gärna åt litteratur och sociala frågor i samhället. Hon är självständig på alla sätt och vis och ligger inte på latsidan. Och speciellt inte när det handlar om matlagning, då hon nästan bor i köket, för hennes kärlek till matlagning är näst intill högst prioriterat. Hon gillar också långa promenader, bäst tycker hon att dom passar tidigt på morgonen då hon är en väldigt morgonpigg av sig. Helgerna spenderar hon gärna i storstaden Skövde. Då hon för ett tag sen var med i "Vakna med The voice" blev just Skövde utsedd till Sveriges bästa partystad, något hon kan göra reklam för här i bloggen för att öka antalet besökare.
Hur som helst, nog om detta. Det jag egentligen vill ha sagt är att jag saknar Sofia huuuuuuuur mycket som helst. Det kan kännas lite tomt här ibland, inte för att jag inte har några vänner här, för det har jag. Men ibland kan saknaden skava lite extra, speciellt när man laddar upp för en ny sommarsäsongen här så fort, då den precis tog slut på andra sidan jorden (Våran sommar varande nämligen fram till oktober). För då bubblar alla minnen upp igen och man kan inte trycka på repeatknappen och göra om dom precis just nu, då var och en befinner sig på varsin kontinent. Det var allt jag ville förmedla, och då det inte existerar några fina kort på oss tillsammans får man bifoga det som finns.

Jessie J


GRYM


breaking dawn part 1


Mycket bra film, händer inte för mycket men inte för lite heller för min smak. Helt perfect, men nu vill man ju verkligen se part 2. Någon som vet när den släpps ?


Duktig tjej eller

Idag har jag äntligen "tagit tummen ur röven" som man säger och skrivit in mig som vikarie på dagis. Men så typiskt mig ger jag fel mobilnummer, i och med att min mobil är relativt ny så kan jag inte mitt nummer riktigt än. Men det är ju bara och ringa och fixa till, men ingen skräll av mig. Ikväll blir det lite handboll och sedan bio, twilight ( breaking dawn ) med Mändiegirl :) blir en lång och mysig natt. Ciaaaooo


här bjuder vi på en dubbelhaksbild påväg till stockholm


Inköp

När jag ändå är på g med inlägg om vad jag köpt så kan jag ju även visa denna pudding som snart kommer vara i min skosamling :) fick köpa dom av Ebba som tyckte dom var lite för höga!
Det tackat jag hemskt mycket för, dom är urläckra.


Nytt i garderoben


80 år

Igår somnade jag runt halv 10, kände mig verkligen som 80 år. Det var längesedan ja somnade så tidigt! Men tror det var välbehövligt också. Idag har jag varit på stan med mamma mormor och lillsis, fick med mig två par skor hem, ett par shorts och ett linne :) mycket nöjd flicka. Bilder får ni se imorn, är så otroligt trött nu igen jag som skulle kollat film med jullangullan men jag orkar verkligen inte kolla på någon film så blir nog till att vara en 80 åring idag igen! nattinatt


Glädje




jullan och ja <3

Helgen blev inte alls som jag tänkt, hade planerat bara chillkvällar nyktert. Men så blev det inte, fredags åt jag god mat kolla idol och drack vin med Ida. Sådanna kvällar är så underskattat för jiises vad trevligt vi hade. I går blev det in till skövde till glädje, var riktigt bra drag med sjukt mycket folk! Min kväll slutade upp hos Bea. Hade hur kul som hellst och idag har bara vart en lugn dag, åt lite frukost, kolla lite tv, slappat, kollat handboll och ätit pizza :) Nu blir det nog film och sen sova faktiskt är dötrött.
Ciaooo



Go

Hur go kväll? Helt underbar, vilken mat vilket vin vilket sällskap:) 10 av 10!


vinkväll

Fredag, hmm bra dag tycker jag! Hunnit med massa idag, städat halva huset. Ja mamma det är sant jag har damsugit och moppat, dammat hela övervåningen! Visst är jag snäll ? kan va det ibland också förstår du :) Ikväll blire vinkväll med min kära vän Ida Bengtsson, var ett tag sen vi sågs så har massvis att catcha upp. Laga lite mat och kolla på idol :) ciaooo so long


hur kul

är inte handboll då, ännu roligare när jag inte orkar något! men stort pluss till mig idag som inte gick av.. hade glömt av hur vilken glädje man får utav den sporten alltså. allt för mig idag är stendöd så godnatt säger jag:)

Samma visa

Jaa, samma visa varje kväll för mig! Nästan iaf lägger mig kollar på ett serieavsnitt, sen två, sen tre, slutar upp efter 5 avsnitt och klockan har redan blivit morgon? Men jag kan bara inte slita mig förns ögonen går i kors. Just nu kollar jag på criminal minds, hur bra som hellst! Har sett 2 säsonger och det återstår typ 5 :) Kan inte bli bättre.


The Voice Tour 2011

HAHAHA jag döör! Filmen är ute och dom gav skövde 10 av 10 poäng angående partystad ? förstår inte alls hur det kan komma sig! tyckte själv det inte va så bra just den lördagen. Men men dom måste krydda rätt mycket också eller ? Härligt med 3 skrikande tibrobor (01.33 :)


min andra halva

Saknar din sjuka fast ändå svinroliga humor. Dina klockrena snabba kommentarer och svar på tal, min sovkompis, my wingman! Du förgyllde mina dagar, det gör du även nu men inte på samma sätt. Du har varit borta i 1 månad nu och det återstår 6, låt de gå fort vill ha lika kul igen om när du va här! <3








Alla helgona

Fullt upp, höll jag på att säga och jag sa det. Det kanske inte stämmer fullt ut men, har vart sjukt trött de senaste dagarna och inte orkat röra mig en meter. Plus att vårt internet har ballat ur totalt, fungerar bara på stationära men inte på min bärbara vilket har gått mig på nerverna! Men allt blev mycket bättre när man vaknar upp till doften av nybakat bröd. Hur gott är inte det då.. Ne nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan bege mig till hallen för att kolla när laget spelar :) ciaooo

image description
en bild från i lördags


Skål

Dax för matlagning med jullan sen vidare till Skövde! Känns som detta kommer bli en bra kväll, klackarna i taket bara:)


Calvin Harris






 
 HUR GRYM ÄR INTE DENNA PÖJK ELLER


Torsdagens outfit


idolkväll

Kvällen slutade mycket bra, kom hem lite före syrran så ställde mig faktiskt och gjorde mat. Tro det eller ej men jag satte på musiken på högsta volym och det gick som hejsan, vet inte om dom ljög men dom sa faktiskt att det var gott till och med. Kan inte bli bättre. Sen var ju idol riktigt bra ikväll iaf enligt min åsikt, jag bara älskar amandap, robin, amandaf :) nu ska jag sätta på lite criminal minds avsnitt och försöka somna tidigt för en dags skull :) ciaooo


friday i´m in love

Var på glädje igår, mycket trevligt med bra sällskap. Kom inte hem förns 4 somnade inte förns 5, blir väckt 8 sen kl 10 då mamma säger att jag ska vara hundvakt för hon ska åka in och kolla på min syster som spelar skadevi. Men jag kände bara att jag verkligen inte var på humör för hundvakt så jag hoppade upp ur sängen drog på mig kläderna och borstade tänderna på 2 minuter sen satt jag med i bilen påväg in till skövde jag med. Har nog aldrig varit så snabb, inget smink inget hårfix alls. Brukar inte hände ofta.

Har även kännts som jag haft världens bakfylla idag, hur kan det komma sig för jag var ju nykter igår. Måste bero på för lite sömn. eller?


RSS 2.0