så jävla grym


Bildbomb


hej hej hemskt mycket hej

Jag lever, jag mår bra, bor fortfarande kvar i Oslo. Nu är det 3 veckor kvar av min vistelse i Norge, vet inte om det är bra eller dåligt. På ett sätt vill jag inte flytta tillbaka hit men på ett annat sätt vill jag det mer än gärna. Men den som lever får se :) Jag har inte lagt upp något på bloggen på väldigt länge, har inte haft nån lust att sitta ner vid datorn. Men nu tänkte jag ge er en liten uppdatering. Jag har hunnit vara hemma och i Stockholm vilket var nått bland det bästa jag varit på (SHM). Kan inte beskriva i ord hur bra det var.
 
Sen har jag hunnit fylla 21 och denna dag var mycket händelserik. Jag kom hem från jobbet gjorde sallad till mig och Ebba sen efter några minuter kollar Ebba på mig och säger "jag skulle föreslå att du sätter på dig lite smink för om 50 minuter ska vi vara borta". Hade ingenaning om vad som skulle hända men vi hamna på bio (breaking dawn) som var grym. Sen tog Josse tag i mina armar och höll fast mig medans Ebba sätter på mig ögonbindel. Vi gick nog genom halva Olso på och av trickar tillslut var vi i en lägenhet då drog dom av mig ögonbindeln . Framför mig hade jag ett bord med tända ljus, tårta, kex ost, vin. Vi hamnade hos Gustav, hur mysigt som helst. Kvällen avslutades på ett uteställe, en riktig bra födelsedag måste jag säga.
 
Igår var vi på julbord med jobbet och jag blev lite besviken på norska julmaten men blev trevligt tillslut ändå.
 
Idag har vi vart och fikat på Fru Hage i 4 timmar, har vart elavbrott i de området så trickarna stod stilla och vi fick vänta hur länge som hellst. Kan ju inte påstå att det var specielt varmt (-8)! Nu har jag och Ebba ätit pizza snrat blir det film och godis.
Puss&Klem
 
 

RSS 2.0