sköjj...äh fast inte så sköjj...SVINSKÖJJ

Den här helgen har vart riktigt sköjjjjjjj rent ut sagt. Den har varit spårad på många olika sätt, jag visste att vi va lite konstiga men sånna här mongon. Ja jisses amalia, men kul har det varit. I fredags lagade Ebba god middag till oss så blev det några glas vin sen gossip halva natten. I lördags var det otroligt dåligt väder, det har typ regnat konstant här i flera veckor så det blev en långdragen förmiddag hemma. Sen åkte vi och mötte upp Vickan och Kalle för lunch. Kvällen blev helt galen, efterfesten dog ut runt halv 7 i morses.


 
 

Inte bra uppdatering, JAG VET!

Förra veckan var mycket tröttsam, absolut inget roligt som hände. Men sen kom helgen och Erran kom upp och det blev en händelsefull helg. Mycket trevligt och som hon ville blev det sova skavfötters fast dock inte i en soffa utan i sängen. Då jag inte fick nått täcke utan fick nöja mig med filt, hon är starkare än jag trodde. För att summera helgen lite fort så kan jag säga så mycket som, trevliga middagar, luncher, alkohol, alkoliserade människor, skratt, hotell, inte mycket till sömn och långa promenader...
 
 
 

Helg i hemorten

Hur underbart var det inte att få komma hem en sväng, träffa alla saknade vänner och bara ha riktigt roligt. Det känns som jag fick nya krafter nu.

Fredagen kom jag hem rätt sent men älskade Ida och Louise hämtade mig i götet vilket gjorde min fredagskväll sjukt bra ändå! Hela bilresan hem bestod av kackel, musik och ljuva stämmor. Sen när vi väl kom hem stod det rosor på bordet (gulligt välkomnande).
Lördagen startade redan vid 8 då jag och mamma gjorde gofrukost till allihopa hemma. Myste lite med Hanna sen åkte vi och fikade med pappa hos farmor och farfar. Efter det for jag till Lisen och fikade ännu mer, sen åkte jag och Erica in till stan och åt mat. Kan säga att det blev endel mat denna dag men det är ju alltid trevligt:) Sen iaf blev det hem och fixa sig det sista för Lousie stod för förfesten vilken blev hur lyckad som hellst. Kvällen slutade på glädje.
 
Söndagen bestod mestadels av sömn, sov länge mycket länge. Ända tills mormor och morfar kom då vi FIKADE ännu en gång :) Sen satte sig jag och underbara mormor i bilen mot götet.
 
BRA HELG!
 
 

Bitter men ändå inte

I morgon far jag mot hemstaden, ska bli riktigt kul ser fram emot lördagens festligheter med alla saknade vänner. MEN är lite bitter, jag har försökt hela veckan och kolla om jag kan byta min fredag så jag kunde få sluta lite tidigare pga att jag inte skulle komma hem allt för sent. Jag menar är ju ändå bara vikarie, men inte en enda kunde offra en timma för att byta med mig. Men bara bita i sura äpplet och inse att jag inte kommer va hemma förns halv 1 istället för 22. Tänk possitivt sofia, du får en kanon helg hemma ändå med alla saknade människoor :)) Nu ska jag börja packa och hoppa in i duschen! 
 


Tisdag

Tisdag idag och jag hade tidigvakt, den jobbtiden är skönast. 08.30-15.00 då kommer man hem i skaplig tid så man hinner göra något mer av dagen. Dock idag är jag helt slut och har fruktansvärt ont i halsen så ska ta mig en powernap och fortsätta knapra mina halstabletter.
 
 
(bra start på dagen, hatar när tunnelbanan är extra snabb så man kommer 20 min innan man ska börja)

Måndag

Efter jobbet igår blev det en tur direkt till Ikea, åt mat sen hamna jag i matkoma så blev inget inhandlat för min del! Får passa på att köpa allt jag behöver när jag är i Sverige över helgen :)
 

(men bosse shoppa loss och ebba studerade mattor)

RSS 2.0